Voordeelpakket 30 sappen

120,00

Voordeelpakket 30 sappen. Een mooie mix van alle smaken. En je profiteert ook nog eens van gratis bij je thuis bezorgen!


Beschrijving

Groentensap pakket

Dit voordeelpakket 30 sappen is een smakelijk mix van gevarieerde groentesappen. Ze zijn gemaakt van 100% groente en fruit, zonder toevoegingen. Als je een bestelling voor 9.00 uur hebt gedaan kun je jouw voordeelpakket 30 sappen dezelfde dag tussen 17.00 en 22.30 uur verwachten. We verzenden onze pakketten met het vervoersbedrijf Trunkrs. Je ontvangt de sappen bevroren en kunt ze ten minste 6 maanden in je eigen vriezer bewaren. In de koelkast zijn ze vervolgens ook nog minimaal 4 dagen houdbaar.

We maken een gevarieerde mix van onze groentesappen voor je. Heb je een voorkeur wat betreft de smaken dan kun je dit aangeven bij het veld ‘bestelnotities’
We zullen dan rekening houden met jouw voorkeur!

Ontdek de smaakrijkdom in elk sapje, zorgvuldig samengesteld uit 6 tot 10 verschillende groentes en fruit. Iedere groente draagt bij aan de unieke kwaliteit van het sapje. Onze focus op meer groentes dan fruit zorgt voor een gebalanceerde smaak, waarbij we letten op een natuurlijke suikerbalans. Geniet en laat je verrassen door de unieke combinaties die elk sapje te bieden heeft.

Wil je nóg voordeliger sappen inkopen kijk dan naar  Voordeelpakket (mix van 60 sapjes) of ga direct voor een abonnement.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.

Waarom kiezen voor Zuss & Sap?

  • Onze sappen zijn 100% natuurlijk
  • Vrij van e-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
  • Van het land, rechtstreeks in je hand
  • Seizoensgebonden en lokale groenten en fruit
  • Hand geperst groentesap met behulp van een Angel slowjuicer
  • Persoonlijk advies en ondersteuning
  • Bereid met liefde en passie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voordeelpakket 30 sappen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…