Samen detoxen (2 weken)

282,20

Samen aan een detoxkuur starten is niet alleen voordeliger, het is ook nog eens veel leuker!
Samen sta je sterker en samen kom je veel verder dan alleen!


Beschrijving

Detoxen is; Ontgiften van afvalstoffen door middel van driemaal daags een flesje sap.

Bij het samen-detoxen-pakket van Zuss & Sap neem je allebei 2 weken 3 sapjes per dag. Voor iedere hoofdmaaltijd een glas water, 1 sapje en nog een glas water. Daarna begin je aan je maaltijd. Qua voeding is het de bedoeling dat je goed let op WAT je eet. Eet zo veel mogelijk natuurlijke producten, gevarieerd, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suikers, E-nummers en verzadigde vetten, wees bewust van wat je binnen krijgt. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst zodat je een handig overzicht hebt met wat je nou niet en nog belangrijker wat je juist WEL kunt nemen tijdens de detox.

De eerste week

In de eerste week kun je (hoeft niet) wat last krijgen van het reinigingsproces van je lichaam en het ‘afkicken’ van de suikers, dit hoort erbij en is een teken dat je lijf goed aan het werk is. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast, de rommel wordt eerst erger, maar als je klaar bent is het heerlijk fris en opgeruimd. Zet dus vooral door want na week 2 zul je de vele voordelen gaan ervaren. Je kunt enkele kilo’s afvallen, je huid wordt gladder en zachter, je stoelgang wordt beter, je krijgt meer energie en een algeheel schoon gevoel. Echt de moeite waard om te doen!

De detox kuur is afgelopen, wat nu?

Als het bevalt kunt je de kuur uitbreiden naar 3 of 4 weken of je kunt het ‘onderhouden’ met het drinken van 1 sapje per dag.
Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een gezonder eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een slechte eetgewoonte. Wacht niet langer en ga er samen voor!

De seizoenssapjes (Lente kriebels, Zomerzoen, Herfstbeuk, Winterse boost) zitten niet in dit pakket. Dit omdat deze sapjes iets meer fruitsuikers bevatten. Omdat je met detoxen minimaal 3 sapjes per dag neemt zijn de andere sappen het meest geschikt hiervoor.

En voor de echte diehard kun je nu ook een detoxkuur doen met 100% groentesap. Dus sapjes die volledig gemaakt zijn van groentes. Als je dit wilt kun je het aangeven bij het vak ‘bestelnotities’

Wil je meer weten over onze sapkuren? Klik hier

 


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samen detoxen (2 weken)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…