Samen detoxen (2 weken) – ZuSs en sap

Samen detoxen (2 weken)

Sale!

310,80 247,80

Categorieën: ,

Comments

Beschrijving

Samen aan een detoxkuur starten is niet alleen voordeliger, het is ook nog eens veel leuker!

Samen sta je sterker en samen kom je verder dan alleen

Detoxen = Ontgiften van afvalstoffen door middel van driemaal daags een flesje sap.

Bij het samen-detoxen-pakket van zuss & sap neem je allebei 2 weken 3 sapjes per dag. Voor iedere hoofdmaaltijd een glas water, 1 sapje en nog een glas water. Daarna begin je aan je maaltijd. Qua voeding is het de bedoeling dat je goed let op WAT je eet. Eet zo veel mogelijk natuurlijke producten, gevarieerd, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suikers, E-nummers en verzadigde vetten, wees bewust van wat je binnen krijgt. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst zodat je een handig overzicht hebt met wat je nou niet en nog belangrijker wat je juist WEL kunt nemen tijdens de detox. In de eerste week kun je (hoeft niet) wat last krijgen van het reinigingsproces van je lichaam en het ‘afkicken’ van de suikers, dit hoort erbij en is een teken dat je lijf goed aan het werk is. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast, de rommel wordt eerst erger, maar als je klaar bent is het heerlijk fris en opgeruimd. Zet dus vooral door want na week 2 zul je de vele voordelen gaan ervaren. Je kunt enkele kilo’s afvallen, je huid wordt gladder en zachter, je stoelgang wordt beter, je krijgt meer energie en een algeheel schoon gevoel. Echt de moeite waard om te doen! Als het bevalt kunt je de kuur uitbreiden naar 3 of 4 weken of je kunt het ‘onderhouden’ met het drinken van 1 sapje per dag.

Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een gezonder eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een slechte eetgewoonte.

Wacht niet langer en ga er samen voor!

 

 

Extra informatie

Smaken

Groene Energie, Rooie Donder, Oranje Bliksem en Gele Rakker zijn het meest geschikt om mee te detoxen omdat de andere smaken iets meer koolhydraten bevatten.

Vriezer

Het samen-detoxen-pakket bevat 84 flesjes en neemt ongeveer 1,5 vrieslade in beslag.

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl