3 daagse reset (vasten zonder voeding)

(4 klantbeoordelingen)

105,00

Tijdens de driedaagse reset consumeer je negen sappen, soepen of shots per dag en houd je vast aan een vloeibaar dieet zonder vast voedsel. Deze aanpak wordt verondersteld bevorderlijk te zijn voor het reinigingsproces van het lichaam en voor het helpen verwijderen van ongewenste stoffen. Veel mensen merken hierdoor een positieve verbetering op, zowel op fysiek als mentaal gebied.


Beschrijving

Voorbereiding 3 daagse reset

Het is verstandig om een week voor je start je voedingspatroon aan te passen.
• 7 dagen van tevoren: Afbouwen van suikers, frisdrank, snoep, koek, snacks, alcohol, het eten uit zakjes en pakjes, koffie, rood vlees, witmeelproducten, en kunstmatige zoetstoffen.

De week voordat je start met detoxen noemen we ook wel pretoxen, wil je hier meer van weten, lees dan hier verder.

Hoe ziet je dag eruit?

Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Dit helpt om je lichaam te resetten en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het kan je een positieve boost geven, zowel fysiek als mentaal. Je drinkt 3 dagen 9 momenten verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een  schema zodat je een duidelijk overzicht hebt van de sapmomenten. Voor én na ieder flesje drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de  afvalstoffen.

Tijdens de 3 daagse detox

Naast het ondersteunen van het natuurlijke proces van het lichaam, is het ook van belang om tijdens een sapkuur aandacht te besteden aan het ontspannen van de geest:

Ontstressen: Stress legt aanzienlijke druk op je systeem. Het is dus essentieel om je geest leeg te maken en te ontstressen gedurende deze periode.
Ontspannen: Neem bewust de tijd om te ontspannen: neem een bad, lees een boek, verminder je schermtijd en geniet van tijd buiten.
Bewegen: Bovendien kan beweging bevorderlijk zijn voor de circulatie in je lichaam.

Na de 3 daagse sap kuur

Na de 3 daagse detox sapkuur begin je rustig met opbouwen van gezonde voeding. Je voelt je trots, omdat je het hebt volgehouden! Je kunt er weer tegenaan. Daarnaast ontvang je gratis een aantal sappen om de gezonde lijn voort te zetten

Wil je liever een milde variant dan kun je kiezen voor de Detoxkuur (2,3 of 4 weken), waarbij je 3 sappen per dag neemt naast gezonde voeding. Het resultaat is vergelijkbaar.

Voor reacties van onze klanten over de 3 daagse detox kuur, klik dan hier.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.


4 beoordelingen voor 3 daagse reset (vasten zonder voeding)

  1. J. Scholten

    Ik ben zelf een flinke vent, maar naast dat ik aan krachtsport doe neem ik elke maand een 3-daagse sap kuur en val dan wat af. En het blijft weg geen gejojo dus dit werkt voor mij perfect! Zou het zeker iedereen aanraden. Het is prima vol te houden en smaakt best lekker behalve de paprika soep 😉 daar is wellicht nog wel wat aan te verbeteren.

  2. Ineke de Jong

    Ik heb de 3 daagse nu een aantal keer gedaan en ik voel mij steeds zó heerlijk. Het helpt mij om mijn gezonde gewoontes weer op te pakken waardoor ik veel positiever in het leven sta. De smaken van de sappen vind ik bijna allemaal wel lekker, behalve de Rooie Donder.

  3. Mieke Schouten

    Al een hele tijd dacht ik: dit wil ik eens doen, maar steeds vond ik het te spannend. Nu ik het eindelijk heb gedaan denk ik: Jezus dit had ik veel eerder moeten doen! Een aanrader mensen haha

  4. Sabien (geverifieerde eigenaar)

    Heb net de 3 daagse detox afgerond, is mij perfect bevallen, ben ruim 3 kg kwijt, en ga vanaf dit punt de laatste 4 Kg afvallen, voel mij veel fitter geen opgeblazen gevoel meer, houd altijd veel vocht vast en ben gewoon dat kwijt, een aanrader voor mensen die zich beter willen voelen, heb geen honger gehad. Vind alleen persoonlijk de gembershot te zoet. Ga het een paar keer per jaar doen dit .

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…