Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd
"Door regelmatig een detox kuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam."
Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

Reinig je lichaam met een detox kuur

Door regelmatig een detox kuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam. Je kunt je voorstellen dat dit vele voordelen heeft. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst wordt de rommel iets erger, maar wanneer je klaar bent ziet alles er weer heerlijk opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook bij je lijf. Door de vele vitamines en mineralen in de sapjes gaat je lichaam afvalstoffen afscheiden, waardoor je daarna meer energie en een schoon en opgeruimd gevoel zult ervaren.

De vele voordelen van een detox

Het belangrijkste uitgangspunt van een detox kuur is niet dat je zo weinig mogelijk gaat eten, maar dat je het soort voeding dat je binnenkrijgt verandert. Je neemt dus zo min mogelijk suikers zoals koek, snoep en andere zoetigheden en eet zo veel mogelijk gezond en gevarieerd. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst waarop je kunt zien wat je wel en niet kunt eten tijdens de kuur. Zo creëer je een bewustzijn bij jezelf over wat je allemaal  binnenkrijgt en kan een detox kuur zomaar de belangrijke eerste stap zijn naar een gezondere leefstijl. 

Een detox kuur is ideaal wanneer je het gevoel hebt dat je bijna altijd moe bent, een slechte huid hebt of een moeilijke stoelgang. Een kuur kan er namelijk voor zorgen dat je huid weer gaat stralen, je meer energie krijgt en met een beetje geluk een aantal kilo’s kwijtraakt. Het doel van een detox kuur is dat het lichaam zichzelf gaat reinigen. Door naast de sapjes veel water te drinken worden alle afvalstoffen goed uit het lichaam weggevoerd. Het resultaat is de moeite waard. Een betere stoelgang, een stralende huid, enkele kilo’s lichter, glanzend haar, stevige nagels en wat wij het belangrijkste voordeel vinden: Je ervaart een energieboost en voelt je heerlijk fris en schoon waardoor je ‘s avonds gewoon weer van die bank af komt en wél al die leuke dingen gaat doen waar je je anders te moe voor voelt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt een detox kuur doen van twee, drie of vier weken. Je drinkt drie verschillende sapjes per dag. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een Zuss & Sapje en nog een glas water. Daarna start je aan je gezonde maaltijd. De eerste week kun je je iets minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces, maar wanneer je weer fris en schoon bent kun je je voordeel doen van de vele vitamines en mineralen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Wat een detox sapkuur doet voor de gezondheid

Het lichaam heeft vele natuurlijke functies. Hierbij kan het wel wat ondersteuning gebruiken.  Een detox sapkuur geeft jouw lichaam een ‘schoonmaakbeurt’. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle filters gereset worden, het ondersteunt ook de natuurlijke functies van jouw lichaam. Een detox sapkuur helpt bij het creëren en behouden van een gezonde spijsvertering en het afvoeren van gifstoffen.  

Fresh energy

Fresh energy? Daar zeggen wij ja tegen! Tijdens en na de detox kuur zal je merken dat je lichaam ‘schoon’ aanvoelt en je een nieuwe energie hebt. Wij raden je aan om tijdens de detox kuur extra lief voor jezelf te zijn. Neem eens een warm bad, maak een heerlijke wandeling of duik in dat mooie boek waar je iedere keer geen tijd voor vrij maakt. Zo geeft de sapkuur zowel lichaam als geest een duwtje in de goede richting.  

Daarnaast is het belangrijk om jouw ongezonde gewoontes af te bouwen voor je aan de sapkuur begint. Het reinigen van je lichaam is effectiever als je alcohol, koffie, roken en ongezond eten achterwege laat. Zo komen er een stuk minder slechte stoffen jouw lichaam binnen en kan jouw lichaam focussen in het creëren van fresh energy.  

Ben je klaar voor verandering? De lekkere en gezonde sapkuur geeft jou een zetje in de goede richting naar een gezonde levensstijl. Wil je gezonder eten, je lichaam goed verzorgen en profiteren van de voordelen van groentesap? Tijd om de Zuss & Sap detox kuur te bestellen! Wij geven je graag meer informatie en helpen jou naar een gezonde levensstijl. Je  bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier of bestel meteen via de shop. 

De Zuss & Sap Detox kuur

Bij Zuss & Sap denken we graag met je mee! We bieden verschillende mogelijkheden, zo is er  altijd een detoxkuur die bij jou past. Je kunt een sapkuur bestellen van 2, 3 of 4 weken. Elke  kuur helpt jouw lichaam met resetten en het aanmaken van nieuwe energie. Je voelt je  gezonder, energieker en werkt aan een gezondere levensstijl. Daarnaast krijg je gemakkelijk  de dagelijkse hoeveelheden groente en fruit binnen door lekkere sapjes met verschillende  smaken. Ben jij een echte diehard? Probeer dan de detox sappenkuur met 100% groentesap.  

Vasten zonder voeding

Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Hiermee reset je  je lichaam en ga je afvalstoffen afvoeren. Je kunt je voorstellen dat je hier enorm van kunt  opknappen. Zowel lichamelijk als geestelijk geeft dit een kick! Je drinkt 3 dagen 9 momenten  verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een  schema zodat je een duidelijk overzicht hebt van de sapmomenten. Voor én na ieder flesje  drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de  afvalstoffen.

Tijdens de 3 daagse detoxkuur

Naast dat je lichaam hard aan het werk gaat om de afvalstoffen af te voeren, is je geest ook  behoefte aan een detox. Stress is een enorme belasting voor je systeem. Het leegmaken van  je hoofd en ontstressen is dan ook heel belangrijk tijdens een sapkuur. Besteed bewust  aandacht aan het detoxen van je geest. Plan iedere dag iets in om te ontspannen: ga in bad,  lees een boek, leg je telefoon vaker weg en ga lekker naar buiten. Ook helpt bewegen om  afvalstoffen af te voeren en zorgt het dat je spiermassa niet wordt afgebroken.  

Na de 3 daagse sap kuur

Na de 3 daagse detox sapkuur begin je rustig met opbouwen van gezonde voeding. Je bent  compleet afgekickt, hebt minder trek en bent enkele kilo’s afgevallen. Ook heb je een zachte,  gladde huid en voelt je trots omdat je het hebt volgehouden! Je bruist van de energie en  kunt er weer tegenaan. Daarnaast ontvang je gratis een aantal sappen om de gezonde lijn  voort te zetten én je ontvangt het hele pakket gratis bij je thuis! Klik hier om de 3 daagse  detoxkuur meteen te bestellen. 

Detox kuur

Waarom een detox kuur van Zuss & Sap?

 • Onze sappen zijn 100% natuurlijk 
 • Vrij van e-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
 • Van het land, rechtstreeks in je hand 
 • Seizoensgebonden en lokale groenten en fruit 
 • Hand geperst groentesap, geperst door de slowjuicer 
 • Persoonlijk advies en ondersteuning 
 • Bereid met liefde en passie 

De voordelen van een Zuss & Sap detox kuur

Waar moeten we beginnen met de voordelen van een detoxkuur? De voordelen zijn  eindeloos en eigenlijk teveel om op te noemen. Allereerst, ondersteunt een detox kuur de  gezondheid en helpt het je om ongezonde drankjes en voeding te laten staan. Alle  onderdelen van je lichaam krijgen zo de kans om zich te focussen op het opnemen van de  gezonde stoffen en het vitaal houden van je lichaam. De gezonde stoffen helpen je organen  om maximaal te kunnen functioneren. Ook helpen deze stoffen jou een schoon en energiek  gevoel te ervaren. Als extraatje wordt je haar sterker, straalt je huid en ervaar je een minder  opgeblazen gevoel.  

Afvallen met een detox kuur

Ben jij klaar om wat kilo’s kwijt te raken en een eigen gezonde levensstijl te creëren? Een  detox kuur biedt jou alle handvaten die je nodig hebt om het roer om te gooien of juist  lekker op gewicht te blijven. De extra voedingsstoffen in de groentesap kun je goed  gebruiken en een sapkuur maakt je bewuster van wat jij dagelijks binnenkrijgt. Daarnaast  maak jij betere keuzes en helpt groentesap je om op een gezond gewicht te komen en te  blijven. Een sapkuur is daarom een mooie ondersteuning van jouw dagelijkse dieet. Ben jij  op zoek naar ondersteuning, dagelijkse motivatie, voeding-, beweegtips en meer? Kijk dan  eens naar onze Detox & more!

Een boost voor je immuunsysteem

Je lichaam is jouw tempel en heeft goede verzorging nodig. Een detox sapkuur ondersteunt  jouw immuunsysteem door de natuurlijke voedingsstoffen die de sappen bevatten. Het geeft extra vitamines, mineralen en antioxidanten die bijdragen aan een goede weerstand  en jouw energieniveau op peil houden. 

Waarom een reset zo goed voor je is

Wij zijn allang overtuigt van de voordelen van een detox kuur, toch zijn er mensen die zich  afvragen waarom het goed voor je is. Uiteraard is je lichaam zelf in staat om te reinigen en  alles op peil te houden, maar wat extra ondersteuning kan volgens ons geen kwaad.  Dagelijks krijgt je lichaam heel wat te verduren en zijn er meer slechte stoffen dan je denkt.  Denk aan medicijnen, alcohol, bestrijdingsmiddelen en meer.  

De gezonde voedingsstoffen in onze detox kuren dragen op meerdere manieren bij aan een  goede gezondheid, zowel mentaal als lichamelijk. De antioxidanten beschermen je lichaam  en de vitaminen en mineralen dragen bij aan een goede weerstand en een goed  immuunsysteem. Het vermindert vermoeidheid en ondersteunt jouw energieniveau  waardoor je je fitter voelt. 

Hoe bereid ik me voor op een detox sapkuur?

Yes! Je gaat de stap naar een gezondere levensstijl zetten door te starten met een detox  sapkuur. Een goede voorbereiding is cruciaal in het succes van een sapkuur dus we vertellen  je graag meer!  

Het is verstandig een week voor je de detox kuur start je voedingspatroon aan te passen. Dit  is belangrijk om het programma goed te laten verlopen. Begin met afbouwen van suikers,  frisdrank, snoep, koek, snacks, alcohol, het eten uit zakjes en pakjes, koffie, rood vlees,  witmeelproducten, en kunstmatige zoetstoffen. Afkicken van bijvoorbeeld koffie kan lastig  zijn, vooral in combinatie met een detox. Bouw daarom voorafgaand al af in het aantal  koppen per dag. Probeer daarnaast meer water en thee te drinken. Vanaf het afbouwen van  deze voedingsmiddelen, kun je al ‘detox-verschijnselen’ krijgen zoals hoofdpijn,  vermoeidheid en een lager energieniveau. Geen zorgen, dit hoort er allemaal bij. 

Extra tips om de detox goed te laten verlopen

 • Probeer vooraf al meer biologisch eten te kopen. Dit bevat meer mineralen,  vitaminen en andere gezonde stoffen.  
 • Vermijd e-nummers. 
 • Bouw koffie, alcohol en roken af voordat je aan de detox begint.  
 • Wees positief en ga er 100% voor 
 • Vertel je vrienden en familie waar je mee bezig bent zodat ze je kunnen motiveren  als je het nodig hebt.  

Na de detoxkuur

Na de detoxkuur ga je verder met gezonde voeding. Je bent compleet afgekickt en hebt  eigenlijk weinig trek, je bent enkele kilo’s afgevallen en hebt een zachte gladde huid. Je voelt  je trots, omdat je het hebt volgehouden. Ook bruis je van de energie en je kunt er weer tegenaan.  Zowel lichamelijk als geestelijk is een detox kuur een verfrissing.

Detox kuur

Ben je er klaar voor?

Heb je interesse in de detox sapkuur van Zuss & Sap? Wij geven je graag meer informatie. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier. Al de keuze genomen om een detoxkuur te volgen? De sapjes bestel je eenvoudig via onze webshop.

Wil je naast de detoxkuur ook elke dag berichtjes ontvangen met tips, motivatie, recepten, bewegingstips, filmpjes en nog veel meer kies dan voor Detox & More!

Leuke acties & laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze leuke acties en het laatste nieuws. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van voordelige acties en sappige nieuwtjes. Je ontvangt dan ook direct een kortingscode van 10% in je mailbox.

 

 

 

 

Schrijf je in!

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl