fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

"Door regelmatig een detox kuur te volgen ondersteun je je lichaam in het reinigingsproces."

Detoxkuur met voeding

De knop om!
We hebben de keuze uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je detoxkuur dagelijks 3 sappen. Daarnaast eet je alleen gezonde voeding. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. In de eerste week kun je je wat minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces. Echter, wanneer je je weer fris en schoon voelt, kun je profiteren van de verscheidenheid aan voedingsstoffen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een bewuster eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een ‘slechte’ eetgewoonte. Iedereen kan zo nu en dan wel zo’n opfrisbeurt gebruiken. Je lijf verdient het!

Detoxkuur met voeding

Detox & More

De knop om!
Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Dit helpt om je lichaam te resetten en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het kan je een positieve boost geven, zowel fysiek als mentaal.

Bij deze detockuur zonder voeding drinkt je 3 dagen 9 momenten verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een schema zodat je een duidelijk overzicht hebt van de sapmomenten. Voor én na ieder flesje drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Klaar om de uitdaging uit te gaan? Ga dan snel naar onze shop!

Detoxkuur zonder voeding

Detoxkuur zonder voeding

Ga samen met ons voor nieuwe energie en positieve verandering. Wil je deelnemen aan ons programma voor een frisse start?
Dan is dit programma echt iets voor jou!

Op maandag 8 januari starten we met hét programma waarbij we jou helpen een gezondere mindset te krijgen.
Naast de sappen krijg je van ons ook iedere dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden en filmpjes om je te helpen het beste resultaat te behalen.

Wil jij je lichaam ook een boost geven en geholpen worden naar een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer en ga ervoor!!

Profiteer nog t/m 24 december van €30,- earlybird korting!

 

Beginnen met mediteren