Zwanger-pakket (mix van 30 sapjes)

120,00

Met dit pakket ben je 30 dagen verzekerd van voldoende voedingstoffen voor jou en je kindje. En natuurlijk ook heel geschikt voor na de bevalling. Het helpt je bij een voorspoedig herstel en zorgt voor nog meer vitamientjes in je borstvoeding. Met dit zwanger-pakket ben je 30 dagen verzekerd van voldoende voedingstoffen voor jou en je kindje.


Beschrijving

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin er heel veel in je lichaam gebeurt. Het is niet alleen dat je kindje in je groeit, want tijdens je zwangerschap maakt je lichaam ook ongeveer een liter meer bloed aan waardoor je hart harder moet pompen. Daarbij worden je baarmoeder en je borsten groter. Dit alles kost behoorlijk veel energie voor je lijf en dit Zwanger-pakket komt dan goed van pas.

Het is belangrijk als je zwanger bent om extra goed voor jezelf te zorgen. Voldoende vitamines en mineralen zijn tijdens je zwangerschap daarom extra belangrijk. Zorg ervoor dat je dagelijks extra groentes binnen krijgt door bijvoorbeeld niet alleen bij het avondeten groente te eten maar ook bij je ontbijt en lunch iets van groente (tomaatjes, komkommer, sla, paprika) toe te voegen.

Tijdens je zwangerschap draagt foliumzuur bij aan de groei en ontwikkeling van je kindje. Vooral in de eerste weken van je zwangerschap wordt geadviseerd om te starten met de inname van extra foliumzuur, maar omdat je dit vaak pas na een aantal weken weet kun je ook al starten met extra inname van foliumzuur op het moment dat je zwanger zou willen worden. Foliumzuur zit vooral in groene bladgroenten zoals spinazie, broccoli en boerenkool. In ons zwanger pakket doen wij dus extra veel groene sappen. Bovendien als je goed voor jezelf zorgt zal je ook minder last hebben van andere  kwaaltjes

Als je zwanger bent wil je het allerbeste voor je kindje. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je goed voor je kindje. Door dagelijks een Zuss & Sapje te drinken krijg je heel veel verschillende goede voedingsstoffen binnen, inclusief het o zo belangrijke foliumzuur.

Met dit zwanger-pakket ben je 30 dagen verzekerd van voldoende voedingstoffen voor jou en je kindje. En natuurlijk ook heel geschikt voor na de bevalling. Het helpt je bij een voorspoedig herstel en zorgt voor nog meer vitamienen in je borstvoeding.

Laat je dagelijks verwennen met een Zuss & Sapje! Een beetje extra van de natuur… 30 sapjes van 100% groente en fruit. Geen toevoegingen. Je ontvangt ze bevroren en kunt ze dus in de vriezer bewaren. In de koelkast zijn ze vervolgens ook nog minimaal 7 dagen houdbaar. én gratis bij je thuis gebracht!

Wil je elke maand een voorraad sappen ontvangen kijk dan eens naar het  Zuss & Sap abonnement

Wist je dat ananas tijdens je zwangerschap de bevalling kan stimuleren? Lees hier meer over in onze blog.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwanger-pakket (mix van 30 sapjes)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…